Event

Online Financieringstafels Watertechnologie


De masterclasses van ons Investor Readiness programma (zie mijn eerdere bericht) sluiten in november af met 3 online bijeenkomsten van de financieringstafel Watertechnologie. De deelnemers, startup- en scale-up-ondernemers uit de watersector, presenteren hun bedrijfspitch voor een groep financiers.

๐€๐š๐ง๐ฌ๐ฅ๐ฎ๐ข๐ญ๐ž๐ง ๐š๐ฅ๐ฌ ๐Ÿ๐ข๐ง๐š๐ง๐œ๐ข๐ž๐ซ
De groep financiers is gevarieerd. Denk aan banken, impact investeerders en venture capital fondsen. Heb jij interesse om als financier aan te sluiten bij de online financieringstafels Watertechnologie? Bel of mail Albert Bosma (06 51 18 33 59, albert.bosma@wetsus.nl).

๐ƒ๐š๐ญ๐š ๐จ๐ง๐ฅ๐ข๐ง๐ž ๐Ÿ๐ข๐ง๐š๐ง๐œ๐ข๐ž๐ซ๐ข๐ง๐ ๐ฌ๐ญ๐š๐Ÿ๐ž๐ฅ๐ฌ
10 ondernemers met een financiรซle vraag doorliepen de afgelopen weken het Investor Readiness programma. Zij kregen begeleiding van een financieel expert. Tot 7 november kunnen zij hun algemene teaser inleveren.

Namens de Topsector Water, Watercampus Leeuwarden, Bison en Netherlands Water Partnership (NWP) beoordelen wij de teasers op geschiktheid en sturen deze daarna, gebundeld per tafel, aan de geรฏnteresseerde financiers. Zo kun je vooraf bepalen of deelnemen aan de tafel voor jou interessant is. Vorig jaar ontstonden er diverse succesvolle matches.

Dit zijn de data:
โ— Dinsdag 22 november van 15.00 tot 16.30 uur
โ— Woensdag 23 november van 15.00 tot 16.30 uur
โ— Maandag 28 november van 15.00 tot 16.30 uur